eHonoraria

eHonoraria helpt u met de facturatie van zorg prestaties. eHonoraria neemt de administratieve druk, die de facturatie in 3e betaler met zich meebrengt, weg. TDM3, als digitale tariferingsdienst neemt de volledige facturatie graag van u over en dit gekoppeld aan uw eigen, vertrouwde software. eHonoraria zorgt ervoor dat de gelden op vaste tijdstippen op uw bankrekening gestort worden.

Hoe werkt het?

In uw eigen, vertrouwde, softwarepakket voert u uw prestaties in, zoals voordien. U bezorgt ons de bestanden via digitale weg. eHonoraria controleert voor u de verzekerbaarheid van al uw patiënten, waardoor het percentage verwerpingen gevoelig daalt. eHonoraria verwerkt uw facturatie met de meeste zorg en stuurt de facturen op naar de mutualiteiten en doet voor u de verdere opvolging.

EHonoraria stort na ontvangst de gelden op uw rekening, ook hier houden we rekening met de verworpen bedragen, zodat u nadien niet voor verrassingen komt te staan. Indien nodig houden we ook rekening met de verdeelsleutel voor de praktijkverantwoordelijke. Conform de regelgeving bezorgen wij u maandelijks de bewijsstukken (in bulk of aan de patiënt).

Voor de opvolging van uw prestaties en om u de mogelijkheid te bieden de omzet van uw praktijk te optimaliseren ontvangt u een transparante rapportering van de gefactureerde prestaties op zowel praktijkniveau als per zorgverstrekker. eHonoraria zorgt voor een nauwkeurige boekhoudkundige opvolging en debiteurenbeheer. eHonoraria is gebruiksvriendelijk en wordt ondersteund door een sterk team, de helpdesk die uw vragen snel en efficiënt oplost.Thuisverpleging Sien

Jabbeke, West-Vlaanderen

Dankzij de vlekkeloze administratie door eHonoraria factureer ik veel meer dan vroeger én heb ik dubbel zoveel tijd om patiënten te bezoeken.

Lees meer.