eHonoraria

Thuisverpleging Sien

Jabbeke, West-Vlaanderen

tijdrovende rompslomp is nu verleden tijd. Eigenlijk moest ik de stap naar eHonoraria veel vroeger gezet hebben: ik heb veel geld verloren door het zelf te doen!”

De overstap van haar oude softwarepakket naar de combinatie van het nieuwe pakket met eHonoraria verliep erg vlot. “Met mijn oude softwarepakket waren er heel wat problemen. Zo zit ik nu nog met niet-betaalde facturen van jaren geleden. TDM3, het bedrijf achter eHonoraria, zorgde niet alleen voor een vlotte overgang naar de nieuwe software, ze helpen me ook met de problemen die ik nog meesleep van vroeger. Hun enthousiaste ploeg staat altijd voor me klaar: als ik vragen heb, kan ik hen vanop afstand toegang geven tot mijn tablet, en zij lossen het op! En toen ik een tijdje geleden een nieuwe zorgkundige aannam, stond TDM3 me met raad en daad bij om de aanwerving administratief in orde te brengen.”

Vandaag spendeert Sien niet meer dan een half uurtje per dag aan haar administratie, en het bezorgt haar geen stress meer: “Na het invullen van mijn prestaties in mijn dagboek hoef ik mij er niets meer van aan te trekken: als er prestaties geweigerd worden volgt TDM3 het op, zij dienen ze opnieuw in en lossen eventuele problemen met MyCareNet of de mutualiteiten op. Het enige wat ik nog moet doen is de facturen die zij opmaken doorgeven aan mijn boekhouder. Die zijn overzichtelijk per patiënt opgesteld. Maar ik hoef ze zelfs niet na te kijken, hoe minder tijd ik besteed aan administratie, hoe meer ik de baan op kan en hoe meer mensen ik kan helpen, maar ook: hoe meer er op het eind van de maand op mijn rekening staat.”